Wednesday, December 21, 2016

BIDOR: 17 -18 DISEMBER 2016

Habiskan masa cuti dengan Puan Asmah dan En. Zakaria. 

Decide untuk balik Bidor atas permintaan abah.  
Katanya dah lebih 9 tahun tak balik. 

Memula lawat pusara arwah opah dan atuk. Semoga roh mereka dicucuri rahmatNya dan ditempatkan dengan orang2 yang beriman. I miss them so..so...much.


Ni rumah opah yang dah takde orang duduk selepas mereka meninggal. 

Sepanjang sekolah rendah, kat sinilah kita tinggal.


Sista!

Bergambar depan pintu kat hotel. 

Punyalah susah nak cari hotel yang ada bilik kosong sebab hujung minggu cuti sekolah.
Memula pergi Felda Hot Spring Resort kat Sungkai, tapi penuh juga. Akhirnya dapat juga 2 bilik di pekan Bidor kat Hotel Loong Fatt. Yang penting bersih dan customer review kata semua ok. Makan agak susah sebab tak banyak restoran Melayu kat pekan Bidor ni. Kebanyakannya restoran cina.

Wuh, seksi lak gambar kartun kat depan pintu tu.


Kat gerai jambu dekat jalan Sungkai.


The End...

No comments:

Post a Comment