Tuesday, November 29, 2016

MASIH DI SEKOLAH..

29 NOVEMBER 2016
BILIK GURU
Masih lagi di sekolah untuk siapkan report dan tugas2 lain. 



Eda siap mop lagi..isk2..kotornya...




Lakonan semata...ke..ke..ke..

LEPAS BALIK SEKOLAH,......:)

Lunch kat Absolute Thai...hu..hu..

Book hunting kat Borders...tapi xdapat buku yang dicari.
.

 Syura, kita nak jewellery box untuk hadiah birthday bln 12 nntikn...hmm...ili...wahid...hmm :)

Sunday, November 27, 2016

MOCHI NUTELLA




Dah tak jual kat kedai kuih mochi ni. Usaha buat sendiri. Rupa nampak buruk, kan. Tak kisah la, janji rasanya sama macam mochi beli. Ke..ke..ke.. ;)

VIDEO 2016


Terima kasih untuk anak-anak Alpha sebab tahan belajar dengan Cikgu Asfa yang sentiasa nak semuanya perfect daripada kamu. 
Lots of love from your teacher. :)

Saturday, November 26, 2016

KAK NONIE

Terima kasih Kak Nonie yang bantu As jadi guru kelas 6 Alpha. My partner in crime. K.nonie yang sanggup layan karenah saya yang nak macam2. TQ so much. Penyelaras Tahun 6 yang hebat dan cute.
Happy working with you....


QUOTES TO SHARE:

“A friend is someone who knows all about you and still loves you.” 

JOJO MOYES: NOVELS

Start nak baca novel Jojo Moyes selepas tengok movie "Me  Before You" . In my reading list this month. 


QUOTES TO SHARE:

“You only get one life. It's actually your duty to live it as fully as possible.” 

“The only way to avoid being left behind was to start moving.” 

“Real friends were the kind where you pick up where you’d left off, whether it be a week since you’d seen each other or two years.” 

HI-TEA KECEMERLANGAN UPSR DI PALM GARDEN HOTEL

25 NOVEMBER 2016
PUTRI 5, PALM GARDEN HOTEL

Petang ni hujan lebat mencurah-curah. Majlis masih berjalan lancar. Alhamdulillah. Tahniah semua murid yang cemerlang dalam UPSR 2016. Semoga terus cemerlang pada masa hadapan.
Last Gathering kita. Sarah, Farah, Harith dan Irsalina pun cikgu ingat juga. Semoga jumpa lagi untuk semua Alpha-ians.










LOTS OF SELFIE DENGAN 6 ALPHA :)

Farish
Ayrra dan Irfan

Zul, Gietrich dan Syahmi



6 Beta

Marsya, Aminah, Alisha, Nik Aisya


Aliyah, Zawani, Cikgu Shakila

Aliyah, Alisha, Marsya



Sabriena, Zawani, Farhana, Ayrra, Cikgu Rosliza

Farhana

Iman, Izzati Insyirah, Farhana

Sabriena, Najwa, Izzati, Shifa', Farhana,


Teacher Shura dan Irfan


Ariff,Gietrich, Zul, Farish

Ku Ayrra

Izzati Insyirah

Aliyah

Alisha, Aliyah


Dap..