Thursday, December 8, 2016

Monday, December 5, 2016

GIRLS DAY OUT PART 3

4 DISEMBER 2016
GSC ALAMANDA-MOANA MOVIE, AYER@8
Best n lucu..
Scene yang paling lucu: Masa Maui kena blow dart.
...ke..ke..ke..




 Cute Aliyah

Our late lunch.



Ayer@8 pukul 6.30 petang.....cantik.




Ramainya orang bersantai petang2 kat sini.






Thursday, December 1, 2016

MISSION: SHAWL N TUDUNG

Bangi Central, terjebak... hu..hu..

Thanks uolls sebab temankan kita..


Absolute


Terima kasih Ili dan Wahid sebab hadiahkan tudung ni utk birthday. Love it.




Hu..hu..shopping tudung je hr ni. Hers always my favourite. 

Tuesday, November 29, 2016

MASIH DI SEKOLAH..

29 NOVEMBER 2016
BILIK GURU
Masih lagi di sekolah untuk siapkan report dan tugas2 lain. 



Eda siap mop lagi..isk2..kotornya...




Lakonan semata...ke..ke..ke..

LEPAS BALIK SEKOLAH,......:)

Lunch kat Absolute Thai...hu..hu..

Book hunting kat Borders...tapi xdapat buku yang dicari.
.

 Syura, kita nak jewellery box untuk hadiah birthday bln 12 nntikn...hmm...ili...wahid...hmm :)

Sunday, November 27, 2016

MOCHI NUTELLA




Dah tak jual kat kedai kuih mochi ni. Usaha buat sendiri. Rupa nampak buruk, kan. Tak kisah la, janji rasanya sama macam mochi beli. Ke..ke..ke.. ;)

VIDEO 2016

video

Terima kasih untuk anak-anak Alpha sebab tahan belajar dengan Cikgu Asfa yang sentiasa nak semuanya perfect daripada kamu. 
Lots of love from your teacher. :)

Saturday, November 26, 2016

KAK NONIE

Terima kasih Kak Nonie yang bantu As jadi guru kelas 6 Alpha. My partner in crime. K.nonie yang sanggup layan karenah saya yang nak macam2. TQ so much. Penyelaras Tahun 6 yang hebat dan cute.
Happy working with you....


QUOTES TO SHARE:

“A friend is someone who knows all about you and still loves you.”