Sunday, July 8, 2018

WEEKEND TO REDUCE STRESS :(

Minggu ni kerja sampai petang tiap2 hari 
sampai kena buat terapi sebab sakit semula :(
Stress level: 10/10

Quotes to share:
"If you don’t think your anxiety, depression, sadness and stress impact your physical health, think again. All of these emotions trigger chemical reactions in your body, which can lead to inflammation and a weakened immune system. Learn how to cope, sweet friend. There will always be dark days." – Kris Carr

Physiotherapy for my spine and leg. 
Paling teruk sebab doktor kata kena turunkan 
lagi berat badan...susahnya....
Weekend to destress...
Mines, my favourite place.
Satu je kita punya...
Satu lagi budak ni punya...:) 
Sista!
Lunch kat Sepiring.
Nak tengok kartun Hotel Transylvania 3 ni. 
Part 1 and 2 lucu dan sebab Selena Gomez jadi suara Mavis. 
I need vacation like Mr Dracula.
Tengok trailer pun dah lucu...hu..hu..

Tapi last2 tengok citer Eiffel..I'm In Love2
sebab dah tengok part 1 dan suka Shandy Aulia. Next time baru tengok kartun tu.

OST

Wajib gambar dalam ni masa tengok wayang. he...

HASHTAG#FAMILY

 Terima kasih kerana jemput kami ke majlis pertunangan Ain. 
Happy for u :)





Cutenya baby.



Montelnya dia..



HARI RAYA 6 DEDIKASI PART 2

Banyaknya makanan yang sedap. Terima kasih semua Dedikasi 
yang bawa makanan sama2 untuk hari ini.
Lemang, rendang, kerepek, anggur dan buah ceri...dapnyer..


Mi goreng yg Mikael bawa.
Ayam bakar, apam polkadot, nuget, roti jalan dan lain2 lagi..hmm..
Nak makan yang mana satu, rasa sikit2 la. 

Air yang cikgu order kat kantin la yg paling laku.
Makan2....



Tambah lagi ye..


Boys
Girls










Terima kasih kerana sudi datang ke Dedikasi ye... 
Cikgu Zuraini dan Cikgu Rosliza.
Pn Rohana (GB), Pn Norhayati(GPK) dan En Nik(PIBG).
Tq juga kepada pentadbir dan ajk PIBG yg datang. 
Hujung sana En Faizal(GPK) dan hujung sini En Shahizan (YDP PIBG).
Teacher Wong Pi Yue and the girls.

Wefie..ha..ha..


Quotes to share:
"Don't think of the things you didn't get after praying. Think of the countless blessings Allah gave you without asking"
Alhamdulillah..........