Saturday, November 28, 2015

SECRET GARDEN

Start colouring today!


Addicted.
Satisfaction.
7_Reasons_Why_Adults_low_version

Thursday, November 26, 2015

LOVE ALL THE NOVEL AND THE MOVIES


My favourite quotes in his book:
In my reading list this holiday:
Image result for nicholas sparks books 2015

Dah rabun...kena pakai spec. :(

Wednesday, November 25, 2015

Monday, November 23, 2015

LAST OUTING WITH 6 DEBIAN

Terima kasih kerana datang ke Alamanda bersama cikgu dan Teacher Shura. Walaupun tak banyak yang cikgu boleh rancang untuk hari ini, sekurang-kurangnya dapat jadi kenangan untuk semua Debians. Terima kasih juga untuk Syafiqah yang turut sumbangkan duit bersama cikgu2 untuk makan KFC hari ni. Maaf jika ada salah atau silap cikgu sepanjang mendidik/mengajar  kamu semua di 6 Debian /SKPP11(1). Cikgu sayang kamu semua. 
Walaupun hanya 18 orang sahaja yang boleh datang, yang lain pun cikgu ingat juga.
Makan tengah hari di KFC. Syafiqah, Teacher Shura dan Cikgu Asfa belanja. TQ.
Baca doa makan dulu...


Sedap, kan.



hmm..




Ayam goreng..nyum..nyumm..


Ckg Asfa dan Tc Shura always remember all of you.
We always look young because of you, boys and girls. ;)






GSC Alamanda. Sebelum tengok wayang. 

Ckg Asfa belanja, Tc Shura tolong beli. He..he..
Terima kasih juga kepada Shura yang telah banyak bantu K.As sepanjang menjadi guru pembantu di 6 Debian. Rasa happy dapat bekerjasama dengan guru yang hebat macam Shura.
Love to work with you again next year. 
22 children, 3 adult.
Kamu yang pilih nak tengok cerita The Walk. Bagus cerita ni. 
Pengajarannya, supaya kamu berusaha tanpa putus asa untuk mencapai sesuatu yang diingini seperti Philippe Petit yang berusaha menjadi terkenal dan berjaya mencapai hasratnya meniti di atas tali yang diikat antara bangunan Utara dan Selatan World Trade Center.



Bergambar sebelum keluar panggung wayang.

QUOTES TO SHARE:
"Life is short, live it. Love is rare, grab it.
 Anger is bad, dump it. Fear is awful, face it. 
Memories are sweet, cherish it."